Последвай ни:

Програма "Таен клиент"

Home Програма “Таен клиент”

Анализ «Моментна снимка» - Програма "Таен клиент"

Програмата ни “Таен клиент” е много ефективна и я препоръчваме като средство за мониторинг за начините на обслужване на всички хотели.

We Do Things Differently Image

Някога чудили ли сте се какво наистина се случва с бизнеса ви, когато не сте там? Ние можем да осигурим безценна представа за текущото състояние на операциите, продажбите и служителите на вашия хотел.
Нашата програма “Таен клиент” ще отговори на Вашите очаквания и поставени цели. Ако искате да хотела да е успешен, то трябва да поддържате висока удовлетвореност на вашите клиенти.

Един от най-добрите инструменти е тайния клиент, който следи за качеството на обслужване и работа на всеки служител.

Програма “Таен клиент” е стратегия, насочена към разбирането на възприятията на гостите за вашия хотел и персонал.

Успешното развитие на нашата компания, годините опит и лоялните ни клиенти са доказателство за нашия професионализъм. Клиентите ни желаят да получат обективен мониторинг, качество на докладите и правилни съвети. Ние следим тайната ни услуга с изчерпателен доклад, който подробно разкрива констатациите на нашия таен агент в хотела. Нашият екип работи с всеки клиент индивидуално и разработваме програма според нуждите на партньорите ни. Имаме налична база данни на доклади от тайни клиенти с доказан опит в бранша с хотелиерските услуги.