Последвай ни:

Партньори

Home ПАРТНЬОРИ

Студио за създаване на реклама – криейтив, графичен и уеб дизайн, фотография, принт, радио и ТВ – всичко от идеята до реализацията.
Отговаряме на стила и стандартите, които изисква всеки един наш клиент. Нашите умения осигуряват качество на работа и бързина. Пресъздаваме желанията на клиентите си по най-добрия начин.

Ние вярваме, че сигурността е основата, която дава възможност на всеки бизнес или индивидуална личност да разгърнат пълния си потенциал и да се съсредоточат върху важните за тях неща.
За нас са важни екипната работа и добрия дух в организацията.

Евродизайн Системс ЕООД е фирма с широк спектър дейности свързани с разработване, производство, инсталация и поддръжка на цялостни ТВ, мултимедийни, информационни и комуникационни системи и решения в хотелите.

Clientric сме експерти, които предлагат и внедряват завършен цикъл от решения с фокус маркетинг и продажби в туристическия обект, така че да увеличи приходите си с до 30%. Използваме онлайн и офлайн маркетинг, интерактивни, софтуерни и хардуердни решения от ново поколение

Ние създаваме цялостни софтуерни решения за хотелиерския бранш от 1996г. Превърнахме случайно започнат бизнес във водеща компания с челна позиция по брой инсталации в България и 65+ страни в Европа и света.

OnLine резервационна система за хотелски сайт
- Създаване на сайт и SEO оптимизация
- Модул за резервации
- Система за плащане
- Маркетингови решения за увеличаване на директните клиенти

Адвокат Ралица Сиракова предлага на клиентите си еднократна или абонаментна висококвалифицирана юридическа помощ и консултации в много области на правото, при спазване на пълна конфиденциалност и максимална защита интересите на клиентите. Решителността при разрешаването на проблемите, професионалната увереност и компетентност, индивидуалния подход към всяка ситуация, възможността за съвместно вземане на решения и предоставяне на своевременна информация за хода на работата по конкретно зададен казус, съпровождат ежедневно работата на кантората.